English  Svenska

                                

Gavlecon


Gavlecon är föreningen för dig som studerar vid Avdelningen för Ekonomi på Högskolan i Gävle. Föreningen har funnits sedan 1983 och är i dag skolans största förening. Gavlecon har ett eget klubbhus, Nya Vall, som ligger bara ett stenkast från skolan. I dagsläget har vi över 800 fullvärdiga medlemmar.

Genom att bli medlem i Gavlecon har du goda möjligheter att skapa kontakter och vänner för livet. Gavlecon arbetar med en mängd saker genom våra fyra aktiva utskott; utbildningsutskottet, näringslivsutskottet, marknadsföringsutskottet och sexmästeriet. Utbildningsutskottet bedriver utbildningsbevakning över våra medlemmars utbildningar för att se till att de håller lovad standard. Näringslivsutskottet sköter kontakten med våra samarbetspartners och arrangerar träffar med dessa. Marknadsföringsutskottet ser till att Gavlecons evenemang blir synliga för studenterna, jobbar med att få fler företag att lämna rabatter för våra medlemmar vid uppvisande av Gavleconkortet, samt tar hand om medlemstidningen Ekot. Sexmästeriet förgyller din studietid med legendariska fester och andra roliga evenemang.

Om du flyttar hit från annan ort kanske du inte känner så många. Att vara med i en förening är ett snabbt sätt att träffa nya vänner. Många studenter väljer att engagera sig ideellt för föreningen. Det ser inte bara bra ut på CV:t, utan är även ett utmärkt sätt att knyta kontakter för framtiden, personlig utveckling och framförallt ha väldigt roligt under studietiden.

Är du intresserad av att gå med i vår förening? Följ då länken nedan till vår hemsida för mer infor och kontaktuppgifter till oss. Alla i styrelsen berättar mer än gärna om vad Gavlecon kan göra för just dig! Har du frågor, tveka inte att ringa!

För mer information kika in på vår hemsida:

www.gavlecon.com

 

// Styrelsen i Gavlecon

 

Sidansvarig
Jessica Klahr

Senast uppdaterad
2013-06-25

BIFOGADE FILER

INGA FILER

RELATERADE SIDOR

INGA SIDOR

RELATERADE HEMSIDOR

Gavlecon
Nyheter
Kungsbäcksvägen

Nu går det att ställa sig i kö på de nybyggda lägenheterna på Kungsbäcksvägen. Gefle Studentkår förmedlar åt Svenska Studenthus i Gävle AB. För mer information och för att ställa sig i kö, se fliken Bostad här på hemsidan.

Mentorskap

Hej studenter!
Är du intresserad av att jobba som mentor åt studenter på HiG?
Att vara mentor innebär att man agerar som ett stöd åt studenter med någon form av funktionsnedsättning. Rollen innefattar allt från att skapa struktur i studielivet till att du motiverar individer för att de ska klara av sina uppgifter. Funktionsnedsättning kan i dessa sammanhang innefatta allt från dyslexi till ADD/ADHD, autism och liknande, vilket också innebär att varje mentors uppdrag är unikt.

Läs mer

Skriv i studenttidningen

På studenttidningen Gefla Högtryck finns det alltid i behov av nya medarbetare och gamla som nya studenter är välkomna. Det finns inga krav på tidigare erfarenhet, personliga brev eller CV, bara intresset finns där.

Läs mer