English  Svenska


 

Klubbmästeriet 2011


Klubbmästeriet  verkar tillsammans för att våra evenemang ska bli så bra de bara kan bli. Det kan vara allt från planering, marknadsföring och riggning inför evenemangen till att ansvara under dem.

Ledningsgruppen  är en majoritet av Klubbmästeriet och det är de som planerar evenemangen. Vad ska vi göra härnäst? Vilka aktiviteter kan vi erbjuda? Vad kör vi för tema på nästa klubbkväll? etc.

För närvarande är klubbmästeriet 2014 inte spikat ännu. Mer information om det nya klubbmästeriet kommer inom kort.

Sidansvarig
Truls Rehnström

Senast uppdaterad
2014-02-03

BIFOGADE FILER

INGA FILER

RELATERADE SIDOR

Evenemangsansvarig

RELATERADE HEMSIDOR

INGA SIDOR
Nyheter
Kungsbäcksvägen

Nu går det att ställa sig i kö på de nybyggda lägenheterna på Kungsbäcksvägen. Gefle Studentkår förmedlar åt Svenska Studenthus i Gävle AB. För mer information och för att ställa sig i kö, se fliken Bostad här på hemsidan.

Mentorskap

Hej studenter!
Är du intresserad av att jobba som mentor åt studenter på HiG?
Att vara mentor innebär att man agerar som ett stöd åt studenter med någon form av funktionsnedsättning. Rollen innefattar allt från att skapa struktur i studielivet till att du motiverar individer för att de ska klara av sina uppgifter. Funktionsnedsättning kan i dessa sammanhang innefatta allt från dyslexi till ADD/ADHD, autism och liknande, vilket också innebär att varje mentors uppdrag är unikt.

Läs mer

Skriv i studenttidningen

På studenttidningen Gefla Högtryck finns det alltid i behov av nya medarbetare och gamla som nya studenter är välkomna. Det finns inga krav på tidigare erfarenhet, personliga brev eller CV, bara intresset finns där.

Läs mer