English  Svenska

Dass Högtryck


Dass Högtryck (DH) är Gefle Studentkårs veckoblad som publiceras på insidan av toalettdörrar runt om på skolan. I DH publiceras viktig information från Kåren, Högskolan och studentföreningarna.

Har du information som du vill publicera i DH kontaktar du vice ordförande Josefin Hallström. Torsdagar 16.00 är deadline för att få information publicerad till veckan efter. Allt material skickas till dasshogtryck@geflestudentkar.se

Du har också möjlighet att boka annonsplats på DH, kontaktavice ordförande Josefin Hallström, vice@geflestudentkar.se  eller på telefonen: 026-64 86 81 för mer information.

 

Fungerar inte länken på din dator så är mailadressen dasshogtryck@geflestudentkar.se

Sidansvarig
Jessica Klahr

Senast uppdaterad
2013-11-15

BIFOGADE FILER

Exempel

RELATERADE SIDOR

INGA SIDOR

RELATERADE HEMSIDOR

INGA SIDOR
Nyheter
Kungsbäcksvägen

Nu går det att ställa sig i kö på de nybyggda lägenheterna på Kungsbäcksvägen. Gefle Studentkår förmedlar åt Svenska Studenthus i Gävle AB. För mer information och för att ställa sig i kö, se fliken Bostad här på hemsidan.

Mentorskap

Hej studenter!
Är du intresserad av att jobba som mentor åt studenter på HiG?
Att vara mentor innebär att man agerar som ett stöd åt studenter med någon form av funktionsnedsättning. Rollen innefattar allt från att skapa struktur i studielivet till att du motiverar individer för att de ska klara av sina uppgifter. Funktionsnedsättning kan i dessa sammanhang innefatta allt från dyslexi till ADD/ADHD, autism och liknande, vilket också innebär att varje mentors uppdrag är unikt.

Läs mer

Skriv i studenttidningen

På studenttidningen Gefla Högtryck finns det alltid i behov av nya medarbetare och gamla som nya studenter är välkomna. Det finns inga krav på tidigare erfarenhet, personliga brev eller CV, bara intresset finns där.

Läs mer